Virksomhedsprofil

Hos WO-DATA har vi mere end 25 års erfaring inden for datanetværk. Vi har været med lige fra begyndelsen og har derfor et indgående kendskab til alle typer af netværksløsninger – nyere som ældre.

Eksperter i fiberløsninger - jeres samarbejdspartner

De senere år har fokus ligget på fibersiden. I takt med udviklingen og de stadigt større krav til hastigheder kræver fiberløsninger dyrt og avanceret udstyr. Vi har det mest nutidige og moderne udstyr og tilbyder derfor at indgå som el-installatørens samarbejdspartner.

​Også TV-Overvågning

Vi tilbyder også vores faglige ekspertise og kunnen, når det kommer til TV-Overvågning. Og vores mål er, uanset opgavetype altid at være i nær dialog med kunden og levere en høj standard af service.

Vi lever af tilfredse og tilbagevendende kunder – og ser frem til et kommende samarbejde med dig som El-installatør, Erhvervsvirksomhed eller som privatperson.

Kontakt os på tlf. tlf. 88 38 93 91

WO-DATA​

Glerupvej 13

2610 Rødovre

Tlf.:​ 88 38 93 91

--------------------------

M@il:​ info@wo-data.dk

CVR: ​29390835

Bank: 5010-1332372

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.